Şehit İsmail Hakkı Yılmaz Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizde ve dünyada değişen ihtiyaçlara yönelik sunduğu özgün, çağdaş, teori ve uygulamanın birlikte yürüdüğü eğitim fırsatları ve programları ile yol gösteren örnek bir kuruluş olmayı hedefler.

Misyon: " En iyi ulusal ve uluslararası uygulamalardan yararlanarak dengeli bir deneyim yelpazesi sunan programları ile 21. Yüzyıl becerileri ile donanmış, mutlu, özgüvenli, sorgulayan ve yüksek etik değerlere sahip bireyleri birer dünya vatandaşı olarak hayata hazırlamak. "

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sihyoo.meb.k12.tr

Adres - KUYUMCULLU MAH. MERKEZ/11 SK. ŞEHIT ISMAIL HAKKI YILMAZ ORTAOKULU BLOK NO: 56 KARASU / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sakarya İli Karasu İlçesi Kuyumcullu Mahallesi Merkez Caddesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Minibüs, servis araçları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sakarya İli Karasu İlçesi ile Kocaali ilçeleri arasında yol üzerinde olup Karasu ilçesine 12; Kocaali ilçesine 6 km uzaklıktadır.