OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİSİ

Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlk ve Ortaokulu olarak TÜBİTAK Bilim Söyleşimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerin pür dikkat dinlediği söyleşide, merak edilen tüm sorularda cevaplarını buldu.

29.12.2023 49

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Uzaktan Eğitim Müdürü Prof.Dr.Mehmet Barış Horzum tarafından Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlk ve Ortaokulu’nda söyleşi gerçekleştirildi.

Ortaokul öğrencilerine yönelik “Neden ve nasıl uzaktan eğitim programlarını seçmeliyim?” konulu söyleşide öğrenciler merak ettikleri soruları da Prof.Dr.Horzum’a sorma fırsatı elde etti. Okul Müdürü Ali Osman Önlemeç, “Öğrencilerimiz için verimli bir söyleşi oldu, okulum adına teşekkür ediyorum. Ayrıca proje yürütücümüz olan okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Uğur Temiz’e de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” sözlerini kullandı.

29-12-202329-12-202329-12-2023